Vastgoedbeheerders

Een perfecte gevel, een schoon pand en direct hulp bij calamiteiten

De panden die u beheert moeten constant in perfecte staat verkeren. Kies daarom voor Ruitenheer. U bent verzekerd van de beste service. Uw pand is van top tot teen brandschoon en in optimale staat. En mocht er onverhoopt iets misgaan, dan staan wij in no-time voor u klaar om u op alle gebieden te ontzorgen.

Gevelonderhoud en glazenwassen

Wij hoeven u het belang van een perfecte gevel niet uit te leggen. Alles moet kloppen, van het schilderwerk en de voegen tot de ramen en kozijnen. Geef uw gevelonderhoud uit handen. Samen met u kunnen wij een plan van aanpak opstellen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Groenvoorziening, schilderwerk en schoonmaak

U hoeft zich ook geen zorgen meer te maken over uw gazon, de vloeren, de toiletten en het schilderwerk. U kunt het totale onderhoud van uw pand met een gerust hart overlaten aan Ruitenheer.

Beveiliging

Vastgoed is bijzonder waardevol. U wilt zeker zijn van de beste beveiliging. Daarom beschikken wij over uitstekende beveiligersdie in het bezit zijn van alle benodigde diploma's en certificaten.

Calamiteiten


Helaas zijn niet alle ongelukken te voorkomen. Mocht er iets vervelends voorvallen, staan wij direct voor u klaar, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Op elk moment van de dag of nacht, om u op elke mogelijke manier te ondersteunen. Dat is service die nooit stopt.

Comments are closed.