Grootwinkelbedrijven

Schone, goed onderhouden gevels en kraakheldere ramen

Het belang van een schone en goed onderhouden gevel is voor winkeliers zeer groot. Vieze winkelruiten zijn slecht voor het imago van de zaak. De medewerkers van Ruitenheer houden uw gevels en ruiten brandschoon en in goede staat.

Glazenwassen

Uw ruiten moeten kraakhelder zijn, op elk moment. Bij Ruitenheer werken ervaren glazenwassers die vanzelfsprekend in het bezit zijn van de benodigde diploma's. Ze doen hun werk snel en onopvallend, op een met u overeengekomen tijdstip. Zo ondervinden uw klanten zo min mogelijk overlast. Dat is de 24-uurs service van Ruitenheer.

Gevelonderhoud

Houd uw gevels in topconditie. Ze zijn het visitekaartje van de zaak. Slecht onderhouden gevels zeggen iets over de algehele kwaliteit van een winkel. Van het schilderwerk en de voegen tot de ramen en kozijnen, bij Ruitenheer bent u aan het goede adres. Geef uw gevelonderhoud uit handen. In overleg maken wij een plan van aanpak, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Voordeel en gemak bij meerdere vestigingen

Op verzoek is het mogelijk om een verzamelfactuur te maken wanneer u meerdere panden door ons laat onderhouden. Dit scheelt u kosten en administratie. Wij denken graag met u mee.

Comments are closed.