Schoonmaakbedrijf

Een schone werkomgeving maakt een goede indruk

Wilt u uw bedrijfspand of kantoor brandschoon hebben op tijden dat het u uitkomt? Wilt u dat uw werkomgeving een prettige en schone plek is waar uw medewerkers optimaal kunnen presteren? Dan biedt schoonmaakbedrijf Ruitenheer de oplossing. Dankzij jarenlange ervaring en professionele medewerkers kan Ruitenheer uw werkomgeving laten stralen als nooit tevoren, waardoor uw bedrijfsruimte de ideale plek wordt om in te werken.

"Schoonmaakbedrijf Ruitenheer zorgt er voor dat het stadion van Eredivisie voetbalclub AZ Alkmaar er altijd tiptop uitziet."

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Goede schoonmaak heeft zo zijn voordelen

Een schone werkplek is niet alleen prettig om in te werken, schoonmaak heeft ook diverse voordelen voor u als organisatie. Laat uw bedrijfspand of kantoor schoonmaken door een professioneel schoonmaakbedrijf en profiteer van de volgende voordelen.

  • Daling van het ziekteverzuim
  • Verbetering van werkprestaties
  • Een goede en positieve indruk

Dankzij de schoonmaakwerkzaamheden van Ruitenheer zullen er minder stofdeeltjes en bacteriën in de lucht rondzweven. Deze vermindering van stofdeeltjes kan er voor zorgen dat uw ziekteverzuim afneemt met één heel procent! Daarnaast blijkt uit diverse onderzoeken dat werknemers zich prettiger voelen in een schone werkomgeving en daardoor zullen de werkprestaties stijgen.

Waarom kiest u voor Ruitenheer?

Ruitenheer is niet voor niets een schoonmaakprofessional, dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van schoonmaak weten wij wat u als klant wilt. Onze medewerkers spelen in op uw wensen en kunnen deze, dankzij hun kennis en ervaring, vervullen. Maar u kiest Ruitenheer voor meer dan alleen goede schoonmaakwerkzaamheden. Zo vinden wij maatschappelijke betrokkenheid erg belangrijk, hierdoor proberen wij een positieve bijdrage te leveren aan de wereld om ons heen. Wij maken dan ook alleen gebruik van milieuvriendelijke producten en zijn een fanatiek sponsor van diverse sportclubs en goede doelen. Zo zijn wij onder andere de trotse sponsor van stichting KIKA en partner/sponsor van het business team van Eredivisie voetbalclub AZ.

Ruitenheer staat voor:

  • Schoonmaak in allerlei soorten panden
  • Een eigen lijn aan schoonmaakproducten
  • 24/7 service
  • Concurrerende tarieven
  • Milieuvriendelijke methoden
  • Maatschappelijke betrokkenheid

Ook voor specialistisch schoonmaakwerk

De schoonmaakwerkzaamheden van Ruitenheer beperken zich niet alleen tot het schoonmaken van kantoren en bedrijfspanden. Wij zijn daarnaast ook specialist in onder andere bouw- en evenementen schoonmaak, handyman werkzaamheden, computerreiniging en desinfectie & reiniging in de voedingsmiddelen industrie. U kunt bij ons ook terecht voor hygiëne care (totale toilethygiëne care kunt u bij ons onderbrengen), mede als het vloeronderhoud!

Schoonmaken met onze eigen producten

Bij Ruitenheer wordt altijd gestreefd naar perfectie en daarom maken wij alleen gebruik van de beste schoonmaakproducten en het beste personeel. Ruitenheer heeft zelf een lijn met schoonmaakproducten ontwikkeld, deze lijn bevat de beste schoonmaakmiddelen die er op dit moment verkrijgbaar zijn. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat ons personeel binnen uw bedrijf past, onze medewerkers gaan grondig en onopvallend te werk. Het resultaat zal daarentegen verbluffend zijn!

Wij staan altijd voor u klaar

De werkzaamheden van schoonmaakbedrijf Ruitenheer beperken zich niet van 09:00 tot 17:00, wij gaan door waar u stopt. Dankzij onze 24-uurs service kunnen wij uw bedrijfspand schoonmaken terwijl u er niet bent. Daardoor kunnen uw werknemers de volgende dag direct aan het werk in een schone omgeving.

Offerte

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden en de tarieven van Ruitenheer? Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan direct vrijblijvend een offerte aan! Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Ruitenheer op uw locatie

Wij zijn werkzaam in verschillende steden door het hele land. Zo zijn wij bijvoorbeeld werkzaam in en rond de volgende steden:

Schoonmaakbedrijf Alkmaar Schoonmaakbedrijf Hilversum
Schoonmaakbedrijf Almere Schoonmaakbedrijf Lelystad
Schoonmaakbedrijf Amersfoort Schoonmaakbedrijf Maastricht
Schoonmaakbedrijf Amsterdam Schoonmaakbedrijf Nijmegen
Schoonmaakbedrijf Arnhem Schoonmaakbedrijf Rotterdam
Schoonmaakbedrijf Breda Schoonmaakbedrijf Sittard
Schoonmaakbedrijf Den Haag Schoonmaakbedrijf Utrecht
Schoonmaakbedrijf Eindhoven Schoonmaakbedrijf Zwolle
Schoonmaakbedrijf Herenveen
Schoonmaakbedrijf Groningen

Meer informatie over ons schoonmaakbedrijf? Bel direct  088-6975560!