Schoonmaakbedrijf Zwolle

Gecertificeerd schoonmaakbedrijf in Zwolle?

Ruitenheer is een gecertificeerd schoonmaakbedrijf die onder andere actief is in Zwolle. Wij hebben inmiddels al 40 jaar ervaring in het schoonmaken van onder andere kantoor en bedrijfspanden. Heeft u een specialist nodig op andere schoonmaakgebieden zoals desinfectie of reiniging in de voedingsmiddelenindustrie? Of bent u als vereniging van eigenaren op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Zwolle? Geen enkele schoonmaakklus is ons vreemd.

Milieuvriendelijke schoonmaakproducten

Wij vinden het belangrijk om goed te zorgen voor de maatschappij en de rest van de wereld. En boven al willen we graag topkwaliteit leveren. Daarom hebben we onze eigen schoonmaakproducten ontwikkeld die de beste schoonmaakmiddelen van dit moment bevatten.
Onze producten voldoen vanzelfsprekend ook aan de modernste wet- en regelgeving volgens de HACCP-normen.

Wist u dat u door te zorgen voor een schone en bacterievrije werkomgeving u het ziekteverzuim van uw personeel wel met één heel procent kunt laten dalen?

Ons schoonmaakbedrijf in Zwolle heeft 24/7 dienst

Raken uw medewerkers afgeleid door de schoonmakers die hun werk doen onder kantoortijden? Dat is bij ons verleden tijd. Onze medewerkers gaan grondig onopvallend te werk. Als u dat wenst, wordt de schoonmaak gedaan buiten kantoortijden.

Bij ons schoonmaakbedrijf in Zwolle is alleen gediplomeerd personeel in dienst. Het personeel wat nog niet is gediplomeerd doet een opleiding zodat ook zij over voldoende vakkennis beschikken om onze kwaliteit te kunnen waarborgen.

Neemt u snel contact op?

Wilt u meer weten over onze specialiteiten? Meer informatie over de activiteiten die we u uit handen kunnen nemen? Zoals schilderwerk, onderhoud voor uw vloer door middel van het toevoegen van antislip middel, of coaten van de linoleum vloer? Of misschien gevelreiniging of een glazenwasser? Wilt u meer weten over onze concurrerende tarieven? Bel gratis (24 uur per dag, 7 dagen in de week) naar 088-6975560 of vul ons contactformulier in voor meer informatie.