Schoonmaakbedrijf Utrecht

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Utrecht?

Veel bedrijven zijn op zoek naar schoonmaakbedrijven in Utrecht, omdat ze geen tijd of zin in hebben om zelf hun bedrijfspand bij te houden. Gelukkig kunnen wij van Ruitenheer u hierbij helpen! Wij maken schoon wanneer dat u het beste uitkomt.

Waarom Ruitenheer?

Veel bedrijven huren een schoonmaakbedrijf in voor het schoonmaken van hun kantoor of bedrijfspand. Ten eerste zodat, u zich bezig kunt houden met dingen die voor u belangrijker zijn. Daarnaast hangen werkprestaties en ziekteverzuim nauw samen met de hygiëne in de werkomgeving. Een schoner kantoor zorgt voor betere prestaties en minder ziekteverzuim van uw personeel. Het is natuurlijk ook belangrijk dat uw klanten en werknemers een positieve indruk krijgen van uw bedrijf. Met een onhygiënisch kantoor gaat dit niet gebeuren.

Verantwoord Schoonmaken

Tijdens de bijna 40 jaar die wij actief zijn als schoonmaakbedrijf hebben wij het aantal diensten flink uitgebreid. Het voordeel hiervan is dat uw bedrijf alle diensten aan een partij kan uitbesteden, wat u minder administratieve zorgen oplevert. Als u samenwerkt met ons schoonmaakbedrijf in Utrecht, werkt u samen met een partij die alleen maar beschikt over gediplomeerde vakmensen met een opleiding of mensen die in opleiding zijn. De schoonmakers passen zich aan, aan de regels van uw organisatie zodat ze niet opvallen. Wij maken gebruik van een eigen productlijn aan schoonmaakproducten, zodat wij er zeker van zijn dat wij kwaliteit leveren. Ook zijn deze producten milieuvriendelijk. Ruitenheer denkt niet alleen aan zichzelf, maar ook aan anderen. Zo steunt ons schoonmaakbedrijf bijvoorbeeld een groot aantal verenigingen en stichtingen. Enkele voorbeelden hiervan zijn Pink Ribbon, Kika en voetbalclub AZ.

Samenwerken?

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Dan bespreken wij graag wat er schoon moet worden gemaakt en met welke frequentie. Tevens is ons schoonmaakbedrijf, door onafhankelijke beoordelaars, gecertificeerd voor:

  • veiligheid
  • maatschappelijk verantwoord ondernemen
  • kwaliteitsmanagement

Bent u benieuwd? Vraag dan een offerte aan. Wilt u eerst meer weten over ons schoonmaakbedrijf? Heeft u nog vragen? Neem dan direct contact met ons op. Dit kan 24 uur per dag via ons telefoon nummer: 088 - 697 55 60.