Schoonmaakbedrijf Sittard

Ruitenheer, uw schoonmaakbedrijf in Sittard

Laat de expertise van Ruitenheer u dienen op het gebied van schoonmaak. Met bijna 40 jaar ervaring in verschillende branches, is Ruitenheer dé aangewezen partner als schoonmaakbedrijf. Naast ons schoonmaakbedrijf in Sittard hebben wij meerdere vestigingen door het land verspreid. Mocht u beschikken over meerdere vestigingen dan kunt u eenvoudig onder één dak uw schoonmaakwerkzaamheden uitbesteden. Met de schoonmaakwerkzaamheden van Ruitenheer zal uw werkomgeving stralen als nooit tevoren!

Ruitenheer met bijna 40 jaar ervaring als schoonmaakbedrijf in Sittard

Ruitenheer is werkzaam in allerlei branches, van gezondheidszorg tot dienstverlening en van overheid tot industrie. Door onze professionele werknemers en ons streven naar perfectie, zal uw werkomgeving uiterst schoon worden! Zo weten wij met onze schoonmaakwerkzaamheden het overgrote deel aan stofdeeltjes en bacteriën te verwijderen. Een schone werkomgeving zorgt niet alleen voor meer productiviteit, maar ook voor een verlaging van het ziekteverzuim met ruim één procent! Voor een hygiënisch schone werkomgeving bent u bij ons schoonmaakbedrijf in Sittard aan het juiste adres.

Waarom professionele schoonmaak door Ruitenheer?

Ruitenheer is een professioneel schoonmaakbedrijf in Sittard. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van schoonmaken weten wij precies wat u nodig heeft. Onze opgeleide medewerkers passen zich aan uw bedrijf aan en gaan onopvallend en grondig te werk. Onze werknemers zorgen voor een uiterst schone uitstraling van uw werkomgeving. Daarnaast is Ruitenheer sponsor van vele sportclubs waaronder ook Jupiler League club Fortuna Sittard, maar ook van stichtingen als KIKA. Wij vinden maatschappelijke betrokkenheid uiterst belangrijk. Daarnaast zijn onze schoonmaakproducten milieuvriendelijk van aard.

Ruitenheer 7 dagen in de week, 24 uur per dag voor u beschikbaar

Ons schoonmaakbedrijf in Sittard is 7 dagen in de week en 24 uur per dag beschikbaar. U kunt daardoor eenvoudig onze diensten buiten uw werktijden om uitbesteden. Zo komt u de volgende dag in een schone werkomgeving aan en heeft u tijdens werktijd geen schoonmakers op de bedrijfsvloer. Ook voor meerdere vestigingen is Ruitenheer uw partner. Wij bieden namelijk een landelijke 24-uurs service aan al uw bedrijfspanden.

Is uw interesse gewekt of wilt u meer informatie over de mogelijkheden en tarieven? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. U kunt gerust contact met ons opnemen (088 697 55 60) voor vragen of advies, wij staan u graag te woord!

Meer diensten van Ruitenheer

Wist u dat wij u ook kunnen ondersteunen met een van onze andere landelijke diensten?