Schoonmaakbedrijf Nijmegen

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Nijmegen?

Heeft u een drukke agenda en geen tijd voor het schoonmaken van uw bedrijfspand? Laat ons schoonmaakbedrijf u helpen! Zowel onze expertise op het gebied van schoonmaken als onze 24/7 service zullen u ten dienst staan. Wij behoren tot de grotere schoonmaakbedrijven in Nederland.

Ruitenheer hét schoonmaakbedrijf in Nijmegen!

Er zijn vele redenen om van ons schoonmaakbedrijf in Nijmegen een dienst af te nemen! Zo hebben wij al ruim 35 jaar ervaring op het gebied van schoonmaken. Met onze 24/7 service werken wij gemakkelijk buiten uw kantoortijden om. Het is dan ook geen enkel probleem om ons na 18:00 in te zetten! De diensten die wij leveren zijn van professionele aard. Zo weten onze ervaren medewerkers uw bedrijfsruimte in een korte tijd brandschoon te krijgen. Door het verwijderen van bacteriën en stofdeeltjes verbetert u de werkprestaties van uw medewerkers. Zo kan het ziekteverzuim met ruim één procent dalen!

Maatschappelijk betrokken

Naast onze service en professionele schoonmaakwerkzaamheden hechten wij veel waarde aan het maatschappelijke belang. Vandaar dat onze lijn schoonmaakmiddelen milieuvriendelijk geproduceerd is. Ruitenheer zorgt er tevens voor dat het stadion van AZ Alkmaar er altijd tip top uitziet en wij zijn sponsor van het business team van voetbalclub AZ. Ook zijn wij onder meer trotse sponsor van stichting KIKA en nog veel meer stichtingen en verenigingen!

Wij maken schoon als u daar tijd voor heeft!

In tegenstelling tot vele schoonmaakbedrijven in Nijmegen biedt Ruitenheer een 24-uurs service. Hierdoor is ons schoonmaakbedrijf niet alleen 24/7 bereikbaar, maar ook inzetbaar. Zo kunnen wij buiten werktijden om schoonmaken zodat wij u niet in de weg lopen. Dat is bij Ruitenheer geen enkel probleem. Wilt u samenwerken met een gecertificeerd schoonmaakbedrijf in Nijmegen? Voor vragen kunt u ons bereiken op het volgende telefoonnummer: 088 697 55 60 of vraag vrijblijvend een offerte aan! Dan kijken we samen naar wat de mogelijkheden zijn.

Zit uw bedrijf op een andere plaats gevestigd? Geen probleem! Zo zijn wij onder andere beschikbaar als schoonmaakbedrijf in Arnhem.