Schoonmaakbedrijf Maastricht

Ruitenheer, uw schoonmaakbedrijf Maastricht

Bent u opzoek naar een schoonmaakbedrijf Maastricht? Dan bent u bij Ruitenheer aan het juiste adres. Naast ons schoonmaakbedrijf in Maastricht bieden wij een landelijke dekking van schoonmaakwerkzaamheden. Ruitenheer is naast de schoonmaakbranche ook werkzaam in andere branches. Zo kunt u Ruitenheer inschakelen voor onder meer glasenwassersgevelonderhoud, schilderwerk, calamiteitendiensten en nog vele andere diensten! Met bijna 40 jaar ervaring bieden wij u een uitstekende service op onder andere het gebied van schoonmaak.

Professioneel schoonmaakbedrijf Maastricht

Een schone werkomgeving werkt prettiger. Onze schoonmaakwerkzaamheden zorgen voor een vermindering van stofdeeltjes en bacteriën in uw bedrijfspand. Dit zorgt er niet alleen voor dat de productiviteit van uw werknemers stijgt, maar ook het ziekteverzuim kan dalen, met ruim één procent! Straal een hygiënisch en schoon bedrijf uit naar uw klanten met de diensten van ons schoonmaakbedrijf in Maastricht. Wij bieden een uitgebreide en professionele service in alle soorten bedrijfspanden.

Smetteloos en bacterievrij met ons schoonmaakbedrijf Maastricht

De medewerkers van ons schoonmaakbedrijf in Maastricht gaan professioneel te werk. Zo passen zij zich aan uw bedrijfscultuur aan en gaan ze onopvallend en grondig te werk. Naast het feit dat wij alleen gebruik maken van milieuvriendelijke schoonmaakproducten, vinden wij maatschappelijke betrokkenheid uiterst belangrijk. Zo sponsoren wij meerdere sportclubs zoals Jupiler League club Fortuna Sittard, maar ook stichtingen, zoals KIKA. Hierdoor proberen wij een positieve bijdrage aan de samenleving te leveren.

Onze 24/7 schoonmaakservice voor schoonmaak buiten werktijden om

Mocht u het druk hebben en wilt u niet gehinderd worden door de schoonmakers, dan bieden wij u een goede uitkomst. Ruitenheer is met haar schoonmaakbedrijf Maastricht 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar. U kunt dus eenvoudig gebruik maken van onze schoonmaakwerkzaamheden buiten uw werktijden om. Kom de volgende dag in een nette en hygiënische werkomgeving aan. Zowel uw medewerkers als uw klanten zullen honderd procent profiteren van deze schone omgeving. Bent u geïnteresseerd? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Voor vragen of advies kunt u gerust contact met ons opnemen (088 697 55 60).