Schoonmaakbedrijf Lelystad

Ruitenheer, hét schoonmaakbedrijf in Lelystad!

Met bijna 40 jaar ervaring in verschillende branches bent u bij Ruitenheer aan het juiste adres voor het schoonmaken van uw kantoor. Ons schoonmaakbedrijf in Lelystad biedt u service wanneer het u uitkomt. Naast onze vestiging in Lelystad, hebben wij in het hele land verschillende vestigingen. Heeft u meerdere vestigingen? Dan kunt u uw schoonmaakwerkzaamheden eenvoudig onder één dak uitbesteden.

Maatschappelijk bewust schoonmaakbedrijf in Lelystad

Bij Ruitenheer willen wij graag een positieve bijdrage leveren aan de wereld om ons heen. Door het steunen van verschillende non-profit initiatieven en goede doelen weten wij onze bijdrage aan de maatschappij te leveren. Ruitenheer sponsort namelijk onder andere de stichting KIKA, het AZ business team, maar ook vele verenigingen en andere stichtingen. Ook zijn wij bewust bezig met het milieu. Zo zijn onze methoden, en is onze eigen productlijn, geheel milieuvriendelijk.

Het belang van een schone werkomgeving

Een schone werkomgeving heeft vele voordelen. Zo bevestigen onderzoeken dat een hygiënische werkomgeving bijdraagt aan productiviteit van u en uw werknemers. Onze schoonmaakwerkzaamheden zorgen ervoor dat er aanzienlijk minder stofdeeltjes en bacteriën in uw bedrijf aanwezig zijn, wat het ziekteverzuim met ruim één procent kan verminderen. Daarnaast laat u met een schoon bedrijf een positieve indruk achter bij uw klanten. Er zijn genoeg redenen om samen te werken met ons schoonmaakbedrijf in Lelystad!

Voor elke klus is Ruitenheer uw professionele partner

Naast ons schoonmaakbedrijf in Lelystad, heeft Ruitenheer vestigingen verspreid over het gehele land. Daarnaast is Ruitenheer werkzaam in vele andere branches. Zo verrichten wij gevelonderhoud (glazenwassers), schilderwerk, vloeronderhoud, maar ook beschikken wij over de afdelingen calamiteitendienst, beveiliging en groenvoorziening. Ons grote aanbod professionele diensten biedt u verschillende soorten service onder één dak. Dit scheelt u veel tijd aan administratie en contact met verschillende opdrachtnemers.

24/7 service bij ons schoonmaakbedrijf in Lelystad

Ruitenheer staat altijd voor u klaar! Waar andere schoonmaakbedrijven werktijden van 9:00 tot 17:00 hanteren, zijn wij 24/7 bereikbaar. Naast onze bereikbaarheid bieden wij u onze schoonmaakwerkzaamheden 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

Wilt u liever geen schoonmaakwerkzaamheden tijdens uw kantooruren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zo kunt u eenvoudig onze schoonmaakdiensten buiten uw werktijd plannen. Op deze manier zal u niet gestoord worden en is uw werkplek de volgende dag uiterst schoon!

Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden of over onze tarieven? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer 088 697 55 60.