Schoonmaakbedrijf Hilversum

Schoonmaakbedrijf Hilversum gezocht?

Ruitenheer heeft een professioneel schoonmaakbedrijf gevestigd in Hilversum. Met bijna 40 jaar ervaring, is Ruitenheer één van de grotere 24-uur service, onderhouds- en schoonmaakbedrijven in Nederland. Naast ons schoonmaakbedrijf in Hilversum is Ruitenheer ook werkzaam op het gebied van schilderwerk, vloeronderhoud, beheer en (gevel)onderhoud van uw bedrijfspand. Wij bieden een landelijke dekking in allerlei branches, van overheid tot industrie en van gezondheidszorg tot dienstverlening.

Landelijke schoonmaakservice

Ons schoonmaakbedrijf Hilversum is één van de vele vestigingen van Ruitenheer. Zo kunt u gemakkelijk een of meerdere van onze vestigingen bij u in de buurt vinden. Wij maken alle soorten panden schoon. Ook is Ruitenheer maatschappelijk betrokken. Zo zijn wij onder andere de trotse sponsor van stichting KIKA en van het business team van de voetbalclub AZ.

Professioneel schoonmaakbedrijf Hilversum

Wanneer u uw schoonmaakwerkzaamheden aan Ruitenheer uitbesteedt, bent u gegarandeerd van professioneel schoonmaakwerk. Ruitenheer streeft naar perfectie. Zo maken wij alleen gebruik van de beste schoonmaakproducten en het beste personeel. Onze eigen schoonmaakproducten zijn allemaal milieuvriendelijk. Daarnaast vinden wij het uiterst belangrijk dat onze medewerkers binnen uw bedrijf passen, zo passen onze medewerker zich aan, aan uw bedrijfscultuur. Op deze manier wordt uw bedrijf grondig schoongemaakt zonder dat onze schoonmakers in de weg lopen.
Door de schoonmaakwerkzaamheden van Ruitenheer zullen er minder stofdeeltjes en bacteriën rondzweven in uw kantoor. Uit diverse onderzoeken blijkt dat de productiviteit van werknemers toeneemt en het ziekteverzuim afneemt in een schone werkomgeving.

24/7 service

Heeft u liever geen schoonmaakwerkzaamheden tijdens uw kantoortijden? Dan biedt Ruitenheer u een uitkomst. Onze 24/7 service biedt u ook schoonmaakdiensten buiten werktijden om. Ons schoonmaakbedrijf (Hilversum) is 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar om uw bedrijf schoon te maken. Zo kunt u de volgende dag in een schone omgeving werken zonder gestoord te worden door schoonmakers.

Mocht u meerdere vestigingen hebben, maak dan gebruik van onze verschillende vestigingen. Zo heeft u een landelijke 24-uurs service onder één dak. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden en tarieven van Ruitenheer? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Voor vragen kunt u gerust contact met ons opnemen (088 697 55 60). Wij staan 24/7 voor u klaar.