Schoonmaakbedrijf Groningen

Schoonmaakbedrijf in Groningen 24 uur per dag

Bent u het schoonmaken zat wilt u uw tijd besteden aan nuttigere of leukere activiteiten? Overweeg dan om met een schoonmaakbedrijf in Groningen samen te werken! Ruitenheer is in dat geval de perfecte samenwerkingspartner.

Schoonmaakbedrijven zorgen voor resultaat

Wanneer u samenwerkt met ons schoonmaakbedrijf in Groningen, houdt u meer tijd over voor belangrijkere dingen in uw bedrijf. Werknemers en klanten zullen een positievere eerste indruk krijgen van uw organisatie wanneer deze hygiënisch, fris en schoon is. Andere voordelen zijn dat uw werknemers minder vaak ziek zullen worden en beter zullen presteren op werk.

Waarom ons schoonmaakbedrijf in Groningen?

Ruitenheer is een gecertificeerd schoonmaakbedrijf en onder andere werkzaam in Groningen. Wij hebben al bijna 40 jaar ervaring en hebben ook groot aantal tevreden klanten. Al onze werknemers hebben voldoende vakkennis en zijn in het bezit van een diploma of in opleiding hiervoor. Wanneer ons personeel in uw bedrijf komt werken, hanteren zij uw bedrijfsregels. Wij streven naar perfectie, daarom willen wij alleen met de beste producten werken. Om met de beste producten te kunnen werken, hebben wij een eigen productlijn. Op deze manier garanderen wij 100% kwaliteit. Afgelopen jaren is ons aanbod in diensten flink gestegen. Wanneer u samenwerkt met Ruitenheer kunt u meerdere diensten bij één bedrijf afnemen, waardoor u minder papierwerk hoeft te regelen dan wanneer u samenwerkt met verschillende bedrijven.
Rekening houden met het milieu en de maatschappij is belangrijk voor onze organisatie. Samenwerken met ons schoonmaakbedrijf in Groningen betekent, samenwerken met een partij die milieuvriendelijke producten heeft en een partner is van een groot aantal stichtingen en verenigingen. Zo zijn wij bijvoorbeeld partner van het Ronald McDonalds kinderfonds, KIKA en Pink Ribbon en sponsor van veel sportverenigingen waaronder voetbalclub AZ uit Alkmaar.

Partner worden van ons schoonmaakbedrijf in Groningen?

Wilt u uw tijd besteden aan nuttigere of leukere activiteiten dan schoonmaken? Wilt u een schoner kantoor voor uw klanten en voor uw werknemers? Besteedt uw schoonmaakactiviteiten dan uit aan ons gecertificeerd schoonmaakbedrijf in Groningen! Vraag een offerte aan via het contact formulier. Heeft u nog verdere vragen? Voelt u zich dan niet vrij om contact op te nemen met onze 24/7 klantenservice: 088 697 55 60. Wij staan graag voor u klaar.