Schoonmaakbedrijf Eindhoven

Schoonmaakbedrijf in Eindhoven gezocht?

Heeft u een bedrijf in de regio Eindhoven, maar heeft u zelf te weinig tijd om uw bedrijfsruimte schoon te maken? Dan bent u bij ons schoonmaakbedrijf aan het juiste adres. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het schoonmaken van alle soorten bedrijfsruimtes. Een hygiënischer, schoner en frissere werkomgeving nodig? Wij maken bij u schoon wanneer u dat het beste uitkomt.

Een professioneel schoonmaakbedrijf in Eindhoven

Ruitenheer heeft jarenlange ervaring op het gebied van schoonmaken. De schoonmaakwerkzaamheden die wij leveren zijn van professionele waarde. Wij vinden het belangrijk om uw wensen op het gebied van schoonmaken uit te laten komen. Naast het schoonmaken van kantoren en bedrijfspanden zijn wij dan ook dé specialist in onder andere:

  • bouw- en evenementen schoonmaak,
  • computerreiniging en desinfectie,
  • handyman werkzaamheden,
  • reiniging in de voedingsmiddelen industrie.

Op deze manier kunt u verschillende diensten afnemen bij één bedrijf, dit scheelt een hoop gedoe. Ons bedrijf hecht veel waarde aan het maatschappelijke aspect van ondernemen, daarom sponsoren wij onder andere stichting KIKA. Ook zijn onze schoonmaakmiddelen op milieuvriendelijk wijze geproduceerd .

Een schone werkomgeving met ons schoonmaakbedrijf in Eindhoven!

Ons schoonmaakbedrijf in Eindhoven weet maar al te goed hoe belangrijk een schone werkomgeving is. Wanneer u een schone werkomgeving heeft werken u en uw medewerkers niet alleen productiever, maar laat uw bedrijf ook een positieve indruk achter bij werknemers en klanten. Ons schoonmaakbedrijf in Eindhoven zorgt ervoor dat er minder bacteriën en stofdeeltjes in uw bedrijfspand aanwezig zijn. Door regelmatig uw bedrijfspand schoon te laten maken kunt u uw ziekteverzuim tot wel één procent laten dalen, dat is een aanzienlijke besparing!

Makkelijk en snel een schoonmaakbedrijf in Eindhoven bestellen

Waar vele schoonmaakbedrijven in Eindhoven standaard werkuren aanhouden, biedt ons schoonmaakbedrijf in Eindhoven een 24-uursservice. Maak wanneer het u uitkomt gebruik van onze expertise. Zo komt u de volgende dag aan in een schoon kantoor zonder gestoord te worden. Neem voor vragen geheel vrijblijvend contact op met onze 24/7 klantenservice! Schoonmaker gezocht? Wij zijn te bereiken op het volgende nummer: 088 697 55 60 en via ons contact formulier.

Zit uw bedrijf buiten Eindhoven? Wij zijn ook onder andere beschikbaar als schoonmaakbedrijf in Sittard!