Schoonmaakbedrijf Breda

Het schoonmaakbedrijf in Breda met een 24/7 service

Een schoonmaakbedrijf in Breda kan u helpen bij uw schoonmaakwerkzaamheden. Wilt u geen gedoe meer met het schoonmaken van uw pand? Ruitenheer biedt de oplossing. Ruitenheer is namelijk één van de grootste schoonmaakbedrijven in Nederland.

Schoonmaakbedrijf Ruitenheer

Ruitenheer is een gecertificeerd schoonmaakbedrijf en is werkzaam in Breda met al bijna 40 jaar ervaring. Wij werken alleen met gediplomeerd personeel of personeel in opleiding voor een diploma. Onze klantenservice staat 24 uur per dag, zeven dagen in de week voor u klaar en het is ook mogelijk dat wij na werktijd bij u komen schoonmaken. Ruitenheer gaat dus door wanneer uw bedrijf stopt. Op deze manier lopen wij u niet in de weg. Ons personeel past zich aan de regels van uw organisatie aan.
Ruitenheer wilt een steentje bijdragen aan het milieu en de maatschappij, daarom zijn we actief in het sponsoren van verschillende stichtingen en verenigingen. Daarnaast zijn de producten die wij gebruiken bij het schoonmaken altijd milieuvriendelijk. Wij zijn niet alleen een schoonmaakbedrijf, maar bieden ook andere diensten, waardoor u niet met veel verschillende schoonmaakbedrijven hoeft samen te werken, maar alle diensten onder één dak heeft.

De voordelen van een frisse werkplaats

Een frisse en schone werkplaats is zeer belangrijk voor een bedrijf! Wat voor invloed heeft een onhygiënische werkplaats op de reputatie van uw organisatie? Wat zullen werknemers en klanten van uw bedrijf vinden? Zou u zelf klant worden van een bedrijf met een onhygiënisch kantoor? Uit onderzoek is gebleken dat werkprestaties en ziekteverzuim nauw samenhangen met een schoon kantoor. Neemt u uw werknemers en klanten serieus? Overweeg dan samen te werken met ons in Breda.

Partner worden van ons schoonmaakbedrijf in Breda?

Ruitenheer is een gecertificeerd schoonmaakbedrijf dat voldoet aan de eisen wat betreft maatschappelijk verantwoord ondernemen, kwaliteitsmanagement, veiligheid en milieu.

Wilt u samenwerken met ons schoonmaakbedrijf? Neem dan contact met ons op! Dan kunnen wij samen kijken hoe Ruitenheer u kan helpen bij het schoonmaken en schoonhouden van uw bedrijfspand. Bel 088 697 55 60 of neem contact op via ons contact formulier. Ruitenheer staat 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar. Overigens niet alleen voor schoonmaak zijn we uw partner, tevens ook voor schilderswerkzaamheden, glazenwassers, gevelonderhoud of groenvoorziening.