Schoonmaakbedrijf Arnhem

Schoonmaakbedrijf in Arnhem gezocht?

Als u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf in Arnhem bent u bij Ruitenheer aan het juiste adres. Wij zijn namelijk een gecertificeerd schoonmaakbedrijf met al meer dan 35 jaar ervaring en hebben al veel bedrijfspanden schoongemaakt. Wij zijn dan ook één van de grotere schoonmaakbedrijven van Nederland.

Waarom is schoonmaken belangrijk?

Een schone werkplek is belangrijk. Door uw werkplek fris, hygiënisch en schoon te houden maakt u een goede indruk op uw werknemers en uw klanten. Uit onderzoek is gebleken dat het ziekteverzuim binnen een organisatie afneemt en werkprestaties binnen een organisatie toenemen, wanneer u een hygiënische werkplek heeft. Daarom is het verstandig om een schoonmaakbedrijven in Arnhem hiervoor in te schakelen.

Uw schoonmaakbedrijf in Arnhem is Ruitenheer

Waarom moeten bedrijven kiezen voor ons gecertificeerd schoonmaakbedrijf? Ten eerste hebben wij een klantenservice die 24 uur per dag 7 dagen per week open is om onze klanten te helpen. Wij maken schoon wanneer het u uitkomt. Dit kan in het weekend en doordeweeks, maar ook in de avond of nacht. Zo lopen wij u niet in de weg. Daarnaast staat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel.

Gediplomeerde schoonmaker gezocht?

Ons schoonmaakbedrijf in Arnhem heeft alleen gediplomeerd personeel in dienst. Daarnaast maken wij gebruik van onze eigen schoonmaakproducten zodat we werken met de beste schoonmaakproducten. Wij zijn niet alleen een schoonmaakbedrijf, maar verzorgen ook andere diensten. Zo kunt u meerdere diensten bij Ruitenheer afnemen en worden alle schoonmaakwerkzaamheden gedaan door één bedrijf.

Sponsoring

Misschien kent u Ruitenheer wel van het sponsoren van verenigingen en doneren aan stichtingen. Wij steunen namelijk veel verenigingen en stichtingen. Dit doen wij omdat we belangrijk vinden dat we onze bijdrage leveren aan de maatschappij, maar ook aan het milieu. Om onze bijdrage te leveren aan het milieu werken we alleen met milieuvriendelijke producten.

Samenwerken met ons schoonmaakbedrijf in Arnhem

Wilt u samenwerken met ons gecertificeerd schoonmaakbedrijf in Arnhem? Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunnen wij samen kijken wat er schoon gemaakt moet worden, hoe het schoongemaakt moet worden en met welke frequentie. Bent u geïnteresseerd of heeft u verdere vragen? Neem dan contact met ons op via het contact formulier of bel 088 697 55 60.

U kunt bij ons ook terecht voor schilders, glazenwassers, gevelonderhoud, calamiteitendienst of groenvoorziening.