Schoonmaakbedrijf Amsterdam

Schoonmaakbedrijf Amsterdam gezocht?

Wanneer uw collega’s geen tijd of zin hebben om zelf schoon te maken, dan kan het verstandig zijn om een schoonmaakbedrijf in Amsterdam in te huren.

Ruitenheer als uw schoonmaakbedrijf in Amsterdam

Er zijn een aantal reden om ons te kiezen als uw schoonmaakbedrijf Amsterdam. Zo hebben wij als schoonmaakbedrijf al bijna 40 jaar ervaring in onze branche.

Schoonmaker gezocht die ook buiten kantoortijden werkt?

Wij bieden 24/7 service, dit betekend dat wij niet van 9 tot 17 werken, maar doorgaan buiten kantooruren om. Ook kunnen wij optioneel in de nacht werken, zodat wij u als bedrijf niet storen tijdens onze schoonmaakwerkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd in meerdere facetten van het schoonmaken. Wij breiden onze service steeds meer uit, waardoor we u op meerdere manieren kunnen helpen. Dan heeft u uw diensten goed georganiseerd onder één dak. Den aan een schilderglazenwasser, vloeronderhoud of gevelonderhoud in Amsterdam.

Milieuvriendelijke producten

Ook hecht Ruitenheer (schoonmaakbedrijf Amsterdam) grote waarde aan het milieu en de maatschappij. Daarom maken wij gebruik van onze eigen milieuvriendelijke productlijn. Wij maken hier als schoonmaakbedrijf niet alleen gebruik van omdat deze producten erg milieu vriendelijk zijn, maar omdat wij door deze producten ook zeker weten dat we alleen gebruik maken van de beste producten. Onze maatschappelijke betrokkenheid uiten we door sportclubs te sponsoren en stichtingen te steunen. Zo steunen we bijvoorbeeld het Parkhuijs en het Ronald Mcdonalds kinderfonds. Ook sponsoren wij sportclubs zoals AFC Amsterdam, Golfbaan Amsterdam Waterland en de professionele voetbalclub AZ Alkmaar.

Waarom mensen samenwerken met schoonmaakbedrijf Amsterdam?

Er zijn verschillende redenen waarom het handig is om samen te werken met een schoonmaakbedrijf. Ten eerste geeft u uw klanten, personeel en andere belanghebbende een goede indruk door uzelf en uw bedrijf goed schoongemaakt te presenteren. Een andere reden om het schoonmaakwerk uit te besteden aan ons schoonmaakbedrijf in Amsterdam is omdat een goede hygiënische werkplek leidt tot minder ziekteverzuim en verbeterde werkpresentaties. Door de schoonmaak dienst van Ruitenheren neemt de stof en het aantal bacteriën in de lucht af. Hierdoor kan het ziekteverzuim met wel één procent dalen. Daarnaast hebben verschillende onderzoeken uitgewezen dat de tevredenheid van de werknemers toeneemt in een schonere werkruimte wat de werkprestaties ten goede komt.

Ons schoonmaakbedrijf in Amsterdam staat 24/7 voor u klaar!

Niet elk bedrijf heeft de tijd om zelf alles schoon te maken. En soms is het niet verstandig om zelf schoon te maken, omdat u zich beter kunt focussen op de taken die er echt toe doen. Verwen uzelf, uw klanten en collega’s op een hygiënische ruimte en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of bel 020-6975560. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!