Schoonmaakbedrijf Amersfoort

Schoonmaakbedrijf Amersfoort nodig?

Op zoek naar schoonmaakbedrijven in Amersfoort? Ruitenheer is uw specialist op schoonmaakgebied! Wij nemen al uw schoonmaakwerkzaamheden uit handen zodat u uw tijd kan besteden aan andere activiteiten.

40 jaar ervaring in de schoonmaak

Ruitenheer Amersfoort is een gecertificeerd schoonmaakbedrijf en heeft inmiddels al 40 jaar ervaring. Wij beschikken over vakkundig personeel dat in bezit is van de juiste diploma’s of hiervoor in opleiding is, zodat iedereen over de juiste en benodigde vakkennis beschikt.
We hebben niet alleen ervaring in schoonmaken van kantoor- en bedrijfspanden, ook zijn we specialist in handyman werkzaamheden, computerreiniging, bouw- en evenementen schoonmaak en desinfectie & reiniging in de voedingsmiddelen industrie.

Omdat wij alleen gaan voor het perfecte resultaat, hebben wij onze eigen schoonmaakproducten ontwikkeld. Zo denken we niet alleen aan ons zelf maar ook aan anderen. Naast milieuvriendelijke producten zetten wij ons ook graag in voor de maatschappij. We sponsoren daarom verschillende sportclubs en goede doelen.

Schoonmaakbedrijf Amersfoort actief op flexibele tijden

De klantenservice van ons schoonmaakbedrijf is 24 uur per dag en 7 dagen bereikbaar. Onze werkzaamheden beperken zich dan ook niet tot kantoortijden: Wij maken schoon op tijden dat het u uitkomt, zodat uw werknemers de volgende dag direct weer aan de slag kunnen in een schone omgeving, zonder gestoord te worden door schoonmakers.

Waarom een schoonmaakbedrijf Amersfoort inschakelen?

Door een schone en frisse werkomgeving kunnen uw medewerkers beter presteren. Maar wist u dat ook het ziekteverzuim met wel één heel procent kan dalen door een goed schoongemaakte werkomgeving? Daarnaast geeft het op klanten die binnenkomen ook een positieve indruk als het schoon is.

Wist u dat u ons niet alleen kunt inschakelen voor het schoonmaken van uw kantoorpand, maar ook voor schilderwerkzaamheden, glasbewassing of gevelreiniging? Alles onder één dak, één aanspreekpunt voor u én minder administratieve ge rompslomp.

Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan nu direct contact met ons op! Bel 24/7 naar onze klantenservice op 088 697 55 60 of vul het formulier in hier aan de rechterkant.