Schoonmaakbedrijf Almere

Schoonmaakbedrijf Almere gezocht?

Het inhuren van schoonmaakbedrijven is erg populair. Ruitenheer is een gecertificeerd schoonmaakbedrijf in Almere. Door onze expertise op het gebied van schoonmaken bieden wij u een professionele service op een tijd die u het beste uitkomt! U bepaalt wanneer wij langskomen met onze 24/7 service. Zo kunt ervoor kiezen dat u niet wordt gestoord tijdens kantooruren. Naast het schoonmaken van kantoor- en bedrijfspanden zijn wij ook gespecialiseerd op vele andere gebieden. Zo hoeft u geen gebruik meer te maken van verschillende diensten van verschillende schoonmaakbedrijven in Almere.

Laat ons schoonmaakbedrijf in Almere uw werklast verlichten

Nooit meer zelf poetsen, middelen inkopen en andere werklasten ervaren om uw bedrijfsruimte schoon te houden. Dat is mogelijk met het schoonmaakbedrijf van Almere, Ruitenheer. Met ruim 35 jaar ervaring in de schoonmaakbranche bieden wij verscheidene diensten aan. Zo zijn wij werkzaam in het schoonmaken van bedrijfs- en kantoorpanden. Daarnaast hebben wij ons door de jaren heen ook gespecialiseerd in onder andere:

  • Computerreiniging
  • Desinfectie
  • Handyman werkzaamheden
  • Bouw- en evenementen schoonmaak
  • Reiniging in de voedingsmiddelen industrie
  • Hygiëne care: Brandschone toiletten

Op deze manier kunt u al uw schoonmaakwerkzaamheden bij slechts één schoonmaakbedrijf in Almere afnemen.

Een professioneel schoonmaakbedrijf (Almere)

Zoals eerder al vermeld, zijn wij gespecialiseerd op veel gebieden als het gaat om schoonmaakwerkzaamheden. Onze medewerkers gaan altijd onopvallend en grondig te werk. Wij leveren de top kwaliteit die u van ons mag verwachten. Zo zorgen wij ervoor dat bacteriën en stofdeeltjes verwijderd worden uit uw werkomgeving. Hierdoor kan het ziekteverzuim ruim één procent dalen en is er een verbetering van de werkprestaties. Ook werken wij op een maatschappelijk verantwoorde wijze . Wij maken alleen gebruik van onze eigen milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen.

Service in uw tijd met ons schoonmaakbedrijf

Wilt u liever buiten kantoortijden de schoonmaak laten uitvoeren? Dat is geen enkel probleem bij ons schoonmaakbedrijf in Almere. Professionele schoonmaakwerkzaamheden van een bedrijf dat tevens maatschappelijk betrokken is ? Een win, win situatie voor iedereen! Wilt u ook glasbewassinggevelonderhoud of schilderswerkzaamheden bij ons onderbrengen? Dit is ook mogelijk!

Mocht u nog vragen hebben kunt u ons ten alle tijde bereiken op: 088 697 55 60 of vraag vrijblijvend een offerte aan! Wij staan 24 uur per dag 7 dagen in de week voor u klaar.

Ook zijn wij beschikbaar als schoonmaakbedrijf in Lelystad!