Schoonmaakbedrijf Alkmaar

Het schoonmaakbedrijf van Alkmaar: Ruitenheer

Een goede indruk maken? Zorg dan voor een schone werkomgeving. Uw bedrijfspand brandschoon hebben? Wij zijn een gecertificeerd schoonmaakbedrijf in de regio Alkmaar.

Laten schoonmaken wanneer het u uit komt!

Wanneer u het schoonmaakbedrijf Ruitenheer Alkmaar inschakelt, maken wij met u afspraken voor het schoonmaken op de momenten dat het u uitkomt.
Als u uw kantoor regelmatig laat schoonmaken dan heeft dat vele voordelen. Te denken aan: nieuwe werknemers en klanten die een positievere indruk krijgen door het brandschone kantoor. Ook zullen medewerkers minder vaak ziek zijn (wist u dat het ziekteverzuim wel met één heel procent kan afnemen door een goede schoonmaak?) door een hygiënische en schone werkomgeving.

Heeft u liever dat er buiten kantoortijden wordt schoongemaakt? Ook dat behoort tot onze mogelijkheden. En dat voor concurrerende tarieven!

Waarom kiezen voor ons schoonmaakbedrijf in Alkmaar?

We hebben jarenlange ervaring op het gebied van schoonmaak. Ruitenheer is ook een gecertificeerd schoonmaakbedrijf welke landelijk actief is, dus ook voor u in Alkmaar de beste zorgen. Al onze werknemers bezitten de juiste diploma's of zijn in opleiding en hebben natuurlijk inhoudelijke vakkennis. Heeft u een bijzondere schoonmaak opdracht? Denk aan bouw- en evenementen schoonmaak, computerreiniging of desinfectie & reiniging in de voedingsmiddelen industrie? Ook dan zijn we uw partner!

Omdat wij het belangrijk vinden om altijd te kunnen luisteren naar onze klanten hebben wij een klantenservice die 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar is. Dus heeft u nu vragen? Bel gerust even naar onze klantenservice op: 088 697 55 60

Schoonmaakbedrijf met oog voor milieu en maatschappij

Wij willen graag een positieve bijdrage leveren aan de wereld, daarom maken wij alleen gebruik van milieuvriendelijke producten én zijn wij sponsor van diverse sportverenigingen en goede doelen. Ook sponsoren wij sportclubs zoals het AZ Stadion in Alkmaar.

"Schoonmaakbedrijf Ruitenheer zorgt er voor dat het stadion van Eredivisie voetbalclub AZ Alkmaar er altijd tiptop uitziet."

Wilt u graag samenwerken met een professioneel schoonmaakbedrijf in Alkmaar? Schroom dan niet en vraag vrijblijvend een offerte aan. Of bel nu direct met 088 697 55 60 voor meer informatie.

Bent u ook nog op zoek naar gevelonderhoud, groenvoorziening, schilders of glasbewassing? Ook daarin is Ruitenheer uw partner, zo heeft u alles onder 1 dak.