Schoonmaak ziekenhuis

Schoonmaak in het ziekenhuis

Het is belangrijk dat de schoonmaak van een ziekenhuis grondig en op een juiste manier gebeurd. Patiënten moeten op een schone plek kunnen revalideren en bijkomen. De schoonmaak van het ziekenhuis is niet alleen van belang voor de patiënten, maar ook voor de werknemers en bezoekers van de patiënten. De werknemers moeten in een schone omgeving hun werk kunnen uitvoeren en de bezoekers moeten hun familie of vrienden kunnen bezoeken in een schone ruimte. Daarnaast is het van belang dat het ziekenhuis een goede en enigszins positieve indruk achterlaat. Dit kan mede worden gerealiseerd door de schoonmaak van uw ziekenhuis te laten verzorgen door Ruitenheer.

De schoonmaak in het ziekenhuis door Ruitenheer

Wanneer u de schoonmaak in het ziekenhuis door Ruitenheer laat verzorgen, bent u ervan verzekerd dat onze medewerkers in kunnen spelen op uw wensen. Daarnaast maken wij alleen schoon met milieuvriendelijke producten, die wij zelf hebben ontwikkeld. Op deze manier kunnen wij onze kwaliteit waarborgen en helpt u mee aan de verbetering van het milieu! Naast ervaren werknemers en milieuvriendelijke producten, brengt Ruitenheer nog meer voordelen met zich mee. Door onze landelijke dekking, zit er altijd wel een vestiging bij u in de buurt die de schoonmaak van het ziekenhuis op zich kan nemen. Bij Ruitenheer begrijpen we, dat de schoonmaak van een ziekenhuis niet op elk moment van de dag een goed plan is. Om deze reden hebben wij een 24-uur service. Op deze manier kunnen wij beginnen met de schoonmaak van het ziekenhuis wanneer de drukte is geweest.

Schoonmaak in het ziekenhuis met hygiëne care

Naast de schoonmaak van het ziekenhuis, biedt Ruitenheer nog andere diensten aan. Zo kunt u ook bij ons terecht voor hygiëne care. Ook bij hygiëne care, maken wij gebruik van producten die door onszelf zijn ontwikkeld. Het is mogelijk deze producten te huren, te kopen of in bruikleen te nemen. Dit hangt helemaal af van uw wensen.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op! Wij zijn zowel telefonisch (020-6975560) als via de E-mail bereikbaar. Ook is er een mogelijkheid voor het invullen van een contactformulier.