Schilder Sittard

Professionele schilder in Sittard?

Is uw bedrijfspand toe aan een nieuwe schilderbeurt? Bent u op zoek naar een schilder die werkt met milieuvriendelijke producten? Ruitenheer is uw partner voor schilderwerkzaamheden in Sittard en omgeving. Door onze ruime ervaring die wij hebben opgedaan in 40 jaar hebben we een uitmuntende kennis van het vakgebied én oog voor detail ontwikkeld.

Schilder het hele jaar door!

Meestal maken schilders veel gebruik van het seizoen en bijbehorende seizoen tarieven. Wij doen dat niet: onze schilders (in Sittard en omgeving) werken het hele jaar door aan verschillende projecten. Daarom hanteren we ook één vast tarief het hele jaar door. Prettig voor u en ons. U wilt uw bedrijfspand toch ook weer in volle glorie herstellen zodat het met vertrouwen de nieuwe klanten kan verwelkomen? U kunt tenslotte maar één keer de eerste indruk maken bij uw klant. Hoe kunt u dat beter doen dan te zorgen dat uw bedrijfspand er helemaal piekfijn bij staat?

Waarom een schilder via Ruitenheer?

Naast onze ruime ervaring bent u bij ons verzekerd van een goede kwaliteit van het verfwerk. Wij geven op al ons schilderwerk maar liefst 5 jaar garantie. Wij vinden het ook belangrijk om goed te zorgen voor onze wereld, daarom hebben wij er voor gekozen om te werken met milieuvriendelijke producten. Juist door onze jarenlange ervaring kunt u er bij ons op rekenen dat wij beschikken over een effectieve werkwijze en dat al onze schilders de juiste vakkennis hebben.

Meer dan alleen een schilder (regio Sittard)!

Ruitenheer is niet alleen een specialist in schilderwerkzaamheden, we zijn ook actief als schoonmaakbedrijf, gevelreinigingsbedrijf of glazenwassersbedrijf en nog veel meer bijbehorende diensten om uw pand er weer tiptop uit te laten zien. Wij zijn actief door heel Nederland en zijn één van de grootste bedrijven met 24-uurs service en onderhoud.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 088-6975560 of vul het formulier in.