Over Ruitenheer

Hoge inzet, helder resultaat

Ruitenheer is één van de grotere 24-uurs service en onderhoudsbedrijven van Nederland en heeft ruim 37 jaar ervaring in de meest uiteenlopende branches. Van overheid tot gezondheidszorg, van industrie tot dienstverlening. Wij bieden landelijke dekking.

Bespaar kosten: alle diensten onder één dak

Alle diensten zoals gevelonderhoud, schoonmaak, schilderwerk, beveiliging en calamiteiten in één hand, dat levert u voordeel en gemak op. Bespaar op uw kosten en combineer de diensten van Ruitenheer!

Missie: werken met aandacht

We richten ons in de eerste plaats op uw specifieke wensen. We merkten dat klanten behoefte hebben aan meer dan alleen gevelonderhoud. Onze service is de laatste jaren dan ook flink verbreed. Verantwoord en veilig werken is essentieel en onze lat ligt daarbij hoger dan de wettelijk eisen. We adviseren u graag over de meest efficiënte werkwijze, over effectieve materialen en milieuvriendelijke onderhoudsprocessen.

Visie: geef uw onderneming aanzien met Ruitenheer

Ons doel is om hoge kwaliteit onderhoud en facilitaire diensten uit te voeren, en om onze klanten te voorzien van een werkomgeving die kwaliteit, warmte en vriendelijkheid uitstraalt. Ruitenheer wil een positieve bijdrage leveren aan de wereld om ons heen. Dit doen we door het steunen van verschillende non-profit initiatieven en goede doelen. Ook zijn wij actief betrokken bij diverse sportverenigingen en gebruiken we de meest milieuvriendelijke technieken en methoden.