Zeer druk Oud&Nieuw Calamiteitendienst

Ruitenheer Calamiteitendienst heeft het rond de oud en nieuw periode erg druk gehad met vooral veel meldingen van brandschade.

img_0651Het begon al in het begin van de nacht op 30 december dat er brand was uitgebroken in een groot hotel aan de Wibautstraat. Er ontstond flinke roetschade in een toiletgroep, hal, café, serverruimte, linnenkamers, trappenhuis en deel van de lobby.
Onze medewerkers starten in de nacht direct de werkzaamheden op en in ochtenduren werd er in overleg met verzekeraars opgeschaald naar een groot team medewerkers. Eind van de dag waren alle sporen van de brand verdwenen en kon het hotel zijn normale werkzaamheden zonder problemen voortzetten.

 
img_0655

 

 

In dezelfde nacht werden wij tevens gealarmeerd voor een flinke brand in een psychiatrische kliniek in Amsterdam - West. Een kamer liep grote brandschade op en een gehele verdieping was ontruimd in verband met roetschade.
Onze medewerkers zorgden er diezelfde nacht nog voor dat de verdieping weer voor cliënten en personeel te gebruiken was. In de kamer waarin de brand ontstond is door ons na het Forensisch Onderzoek van de Politie de schade in opdracht van de instelling opgepakt.

 

De nacht van oud en nieuw was tevens druk en werd er in de gehele nacht door onze dienstdoende teams eerste noodzorg verleent bij diverse woningbranden.
Via diverse verzekeraars en Woningcorporaties kwamen er na de jaarwisseling nog diverse meldingen binnen van schade aan woningen en bedrijven waarbij de inzet van Ruitenheer Calamiteitendienst gewenst was.

Comments are closed.