VVE beurs Rotterdam

Op donderdag 21 mei was Ruitenheer vertegenwoordigd op de VVE Beurs Rotterdam. Een evenement van 1 dag afgestemd op de VVE (vereniging van eigenaren) besturen, de VVE vastgoed beheerders in en rond Rotterdam.

De bezoekers konden kennis maken met bedrijven met een afgestemd pakket aan diensten en producten voor het beheer van vastgoed. De kwalitatieve goede spreekbeurten door diverse standhouders werden bijzonder goed bijgewoond.

Door dat de beurs is af gestemd op een specifieke doelgroep waardoor Ruitenheer hier zeer geïnterneerde bezoekers trof. Ruitenheer kreeg meer malen een compliment voor het goede samengestelde aanbod aan diensten juist voor de VVE’s .

Ruitenheer presenteerde zich dan ook met het gehele onderhoud concept en het Meer Jaren Onderhoud Plan. Voor de VVE’s zitten daar veel extra service elementen in en werden door de bezoeker goed ontvangen. Tijdens de beurs zijn er goede contacten gelegd en de eerste vervolgafspraken staan al gepland.

Op donderdag 28 mei van 11:00 uur tot 19:00 uur is de VVE beurs van het Oosten. Entree is gratis en er zijn weer leerzame spreekbeurten. Uiteraard is Ruitenheer hier ook weer vertegenwoordigd! De VVE Beurs van het Oosten is gratis te bezoeken. Bezoekers kunnen zich vooraf aanmelden via www.vvebeursvanhetoosten.nl waarna zij ter bevestiging een entreebewijs ontvangen.

beurs rotterdam

Comments are closed.