Theo Henze al 35 jaar een “Ruitenheer”

De eerste werkdag van Theo Henze bij Ruitenheer was 21 februari 1980. Voor die tijd heeft Theo diverse werkgevers gehad, maar nergens wilde hij langer blijven tot hij bij Ruitenheer terecht kwam.

“Via een advertentie kwam ik terecht bij Ruitenheer. Ik mocht komen voor een sollicitatie gesprek en binnen 10 minuten zat ik samen met die ouwe Ter Borgh aan de mandarijnen”. Met “die ouwe Ter Borgh” doelt Theo op de oprichter van Ruitenheer, de heer Henk ter Borgh. Vol respect en bewondering kijkt Theo naar de foto welke eervol hangt in de receptie van het hoofdkantoor van Ruitenheer te Almere. “ Dat was een mooie man en wat hebben we het goed gehad altijd!”

Inmiddels zijn we 35 jaar verder en heeft Theo vele mooie dingen meegemaakt in zijn carrière bij Ruitenheer. Momenteel werkt Theo samen met zijn voorman Dolf. Waar Theo zelf jaren langs voorman is geweest en diverse jonge glazenwassers heeft opgeleid. “Nog een jaar en dan ga ik vissen, wat zullen jullie me missen” zegt Theo in het bij zijn van zijn collega’s, tijdens de bijeenkomst op het hoofdkantoor te Almere. Theo vertelt nog een paar mooie anekdotes en de sfeer zit er weer goed in!

In de personeelsadministratie komen we het eerste contract van Theo tegen welke bewijst dat Theo inderdaad op 21 februari 1980 is begonnen.

Ruitenheer feliciteert Theo met het behalen van deze mijlpaal en hoop nog lang van Theo’s zijn vakkennis gebruik te mogen maken.

Comments are closed.