Ruitenheer sponsort SV Koedijk G3

Begin februari ontving Ruitenheer een e-mail van Stefan Boerhoop. Stefan is een trouwe AZ supporter, trouwe Facebook volger van Ruitenheer en lid van het G3 voetbalteam van SV Koedijk.

In zijn e-mail gaf Stefan aan op zoek te zijn naar een sponsor voor trainingspakken voor zijn voetbal team. Dit team zal op trainingskamp gaan naar Turkije en deelnemen aan de Special Olympics.

Door het enthousiaste waarmee Stefan deze e-mail stuurde konden wij niet anders dan besluiten het team van SV Koedijk G3 te voorzien van nieuwe trainingspakken. Echter hadden wij wel direct het idee om er iets speciaals van te maken en om niet de trainingspakken per post toe te zenden.

Ruitenheer is een van de strategische partners van AZ en heeft zodoende kunnen regelen dat een speler of lid van de technische staf de trainingspakken wilde uitdelen.

In overleg met AZ en Annemieke, begeleidster van het team, was er afgesproken om woensdag 16 maart de trainingspakken te overhandigen in het stadion van AZ.
De uitreiking van de trainingspakken was een grote happening en in plaats van 1 of 2 spelers, werden de trainingspakken uitgereikt in het bijzijn van de gehele selectie en staf van AZ!

Groepsfoto met gehele selectief van AZ

Ruitenheer bedankt langs deze weg AZ Alkmaar voor de gastvrijheid en wenst het team van SV Koedijk G3 veel plezier in Turkije en succes tijdens de special Olympics!

Stefan in zijn nieuwe trainingsjack

Op de foto met John van de Brom

Groepsfoto met John van de Brom

Comments are closed.