Ruitenheer op en rond de golfbaan

Al jaren is Ruitenheer actief verbonden aan diverse sportclubs. Echter de laatste jaren heeft de Golfsport een flinke groei doorgemaakt en zo ook het aantal golfbanen in Nederland.

 

Sinds enige jaren is Ruitenheer betrokken bij Golfbaan Naarderbos te Naarden. Ruitenheer is hoofdsponsor van de golfbaan en verzorgt tevens de schoonmaak van het clubhuis.

Ruitenheer is ook al weer enige tijd verbonden aan Golfbaan Almeerderhout in Almere. Evenals bij Golfbaan Naarderbos Is Ruitenheer ook hier hoofdsponsor en verzorgen wij de schoonmaak van het clubhuis.

Sinds kort is Ruitenheer ook leverancier van schoonmaakdiensten van Golfclub Waterland te Amsterdam.

Behalve de dagelijkse en periodieke schoonmaakwerkzaamheden, verzorgt Ruitenheer ook de  glasbewassing en diverse  specialistische reinigingswerkzaamheden, zoals vloeronderhoud, van alle drie de clubhuizen. Behalve dat Ruitenheer de schoonmaakdienstverlening verzorgt, verzorgt Ruitenheer ook de levering van alle sanitaire en hygiëne producten, zoals toiletpapier, handzeep en dergelijke.

Ruitenheer heeft bij diverse evenementen bij de golfclubs ook de beveiliging verzorgt.

Op dit moment is Ruitenheer nog met twee andere Golfclubs in Nederland in gesprek voor diverse schoonmaakwerkzaamheden.

Komende week is Ruitenheer betrokken als hoofdsponsor  van het AZ Netwerk Golf Open 2014. Dit toernooi is de afsluiting van het enerverende voetbal en netwerkseizoen van betaald voetbal organisatie AZ. Ruitenheer zal zelf ook meedoen met een team met onder andere Peter van Vossen en Jeffrey Kooistra.

Comments are closed.