Ruitenheer is Jarig

In 1978 stopte de heer H.M. ter Borgh bij zijn toenmalige werkgever Cemsto om vervolgens vanuit Amsterdam zijn eigen glazenwasserij te beginnen.

Het bedrijf Ruitenheer maakte een voortvarende start. In 1983 werkte Ruitenheer voor maar liefst 14 schoonmaakbedrijven, maar ook waren er op eigen kracht al vele klanten waar rechtstreeks voor gewerkt werd.

Totaal onverwacht kwam de heer H.M. ter Borgh senior in 1987 te overlijden en werd de leiding van Ruitenheer overgenomen door zijn 3 zoons.

henk ter borgh sr

 

Inmiddels is het 2016 en viert Ruitenheer Nederland vandaag haar 38ste verjaardag. Ruitenheer is meer dan alleen een glazenwasserij. Naast glasbewassing kunt u bij Ruitenheer terecht voor bijvoorbeeld gevelonderhoud, schoonmaak, schilderwerk en hygiëne care. Maar ook bij nood kunt u bij Ruitenheer terecht bij haar Calamiteitendienst.

Ruitenheer is een totaal aanbieder op het gebied van facilitaire dienstverlening met een landelijke dekking, welke 7 dagen in de week en 24 uur per dag inzetbaar is.

600 x 200 rh 38 jaar 2

Ruitenheer bedankt al haar huidige en voormalige opdrachtgevers en collega’s voor hun vertrouwen en loyaliteit de laatste 38 jaar. Uiteraard kijkt Ruitenheer niet alleen naar het verleden, maar kijken wij met een goed vertrouwen naar de toekomst , waarbij wij weer hopen te kunnen rekenen op onze opdrachtgevers, leveranciers en uiteraard op onze collega’s.

Comments are closed.