Nieuwe voertuigen Ruitenheer

Sinds deze week rijden er weer nieuwe Ruitenheer voertuigen rond. Het betreft in deze nieuwe VW Crafters voor Ruitenheer Calamiteitendienst.

Door de groei van Ruitenheer Calamiteitendienst was er behoefte aan goede betrouwbare nieuwe voertuigen met veel ruimte.

De wens was er om ingeval van een calamiteit met volledig uitgerustte voertuigen naar een calamiteit te kunnen gaan. Om dit mogelijk te maken heeft Ruitenheer de firma Mobilita bedrijfswageninrichtingen de opdracht gegeven om de laadruimtes van de voertuigen volledig in te richten. Dit inrichten is uiteraard in samenspraak gegaan met Ruitenheer, met als doel een ideale indeling te krijgen om zoveel mogelijk middelen en materialen in het voertuig te kunnen plaatsen.

Naast de inrichting van de cabines, heeft Ruitenheer ook weer aandacht besteed aan de bestickering van de voertuigen. Met reflecterende folie zullen de voertuigen zeker opvallen. Uiteraard hopen wij dat u geen gebruik hoeft te maken van onze calamiteitendienst, maar mocht dit toch zo zijn, dan kunt u er vanuit gaan dat wij volledig uitgerust bij u aan zullen komen.

Voor een impressie van de inrichting van de voertuigen klik hier

Comments are closed.