Nieuwe gezichten bij Ruitenheer

Mede door de groei van Ruitenheer in de afgelopen jaren en de huidige ontwikkelingen heeft Ruitenheer “geïnvesteerd” in haar organisatie. Dit resulteerde mede in het werven van nieuwe managers met jarenlange ervaring in de schoonmaak en gevelonderhoud branche, welke het kwaliteitsniveau van Ruitenheer zullen verstevigen en verhogen.

De eerste die wij u willen voorstellen is Auke Elzinga. Auke is na zijn school direct begonnen als glazenwasser . “Ik stond al op de ladder toen je nog met de 3x16 en 3x14 kon werken. Ik heb eigenlijk alle facetten gehad in de schoonmaak, van glazenwasser tot brand & roetreiniger en bedrijfsleider bij een glazenwasserij” Voor Auke bij Ruitenheer kwam, was Auke bedrijfsleider bij Proper in Lelystad, waar hij ruim 14 jaar werkzaam was.

De eerste ervaringen van Auke bij Ruitenheer zijn erg positief. “Bij vorige werkgevers stond ik er vaak alleen voor en moest ik alles zelf regelen van planning tot facturen en dergelijke. Bij Ruitenheer ben ik in een goed team terecht gekomen en kan ik me zelf bezig houden met mijn eigen werkzaamheden”

Auke is aangesteld als Operationeel Manager Gevelonderhoud om de exclusieve partnerships met facilitaire management bedrijven op te starten en verder uit te bouwen. Op dit moment is Auke bezig met de begeleiding van de werkzaamheden bij de Universiteit van Leiden, een project met meer dan 50 locaties. Ook zal Auke het nieuwe project Shell Rijswijk gaan begeleiden en aansturen. Een onderdeel van zijn werkzaamheden zijn kwaliteitscontroles, calculaties en Risico Inventarisatie en Evaluaties. Hierbij zal Auke veel in contact zijn met de opdrachtgever en zijn eigen collega’s.

Doelstelling van Auke is om bij te dragen dat de dienstverlening van Ruitenheer nog beter zal worden en dat onze opdrachtgevers over 25 jaar nog bij Ruitenheer zitten.

Binnenkort zullen wij een andere nieuwe manager aan u voorstellen.

Comments are closed.