Mogen wij u voorstellen….

Mede door de groei van Ruitenheer in de afgelopen jaren en de huidige ontwikkelingen heeft Ruitenheer “geïnvesteerd” in haar organisatie. Dit resulteerde mede in het werven van nieuwe managers met jarenlange ervaring in de schoonmaak en gevelonderhoud branche, welke het kwaliteitsniveau van Ruitenheer zullen verstevigen en verhogen.

Deze keer stellen wij graag onze nieuwe operationeel manager Stefan Deelstra aan u voor.

Stefan is 27 jaar geleden begonnen op en onder aan de ladder. Langzaam is Stefan de ladder verder opgeklommen en heeft hij diverse afdelingen mogen opzetten en leiden, met name in het specialistische onderhoud, bij diverse werkgevers.

De laatste werkgever voor Ruitenheer van Stefan is Asito geweest, waar hij mede- en eindverantwoordelijk was voor de afdeling SR en GG&U (glas&gevel unit).
Ook heeft Stefan gewerkt voor SVS als onder andere coördinator LOCSr (landelijke opleiding centrum specialistische reiniging).

Bij Ruitenheer is Stefan aangesteld als operationeel manager met als doel diverse lopende als nieuwe projecten te begeleiden. In deze functie hoopt en verwacht Stefan een goede mix van uitvoering, calculaties, klantencontact en administratieve werkzaamheden te vinden bij Ruitenheer.

De eerste week heeft Stefan inmiddels achter de rug en gelukkig kijkt hij hier met een goed gevoel op terug. “Er heerst een prettig werksfeer met vriendelijke, behulpzame en vak(des)kundige collega’s”

Ruitenheer is blij Stefan te kunnen begroeten en wij verwachten met zijn kennis en ervaring onze opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn.

IMG_1169

Comments are closed.