Groot Gevelonderhoud in Amstelveen

gevelonderhoudNa een lange voorbereiding zijn wij begonnen met het groot gevelonderhoud van een appartementen complex te Amstelveen.

Afgelopen week zijn wij gestart met het verwijderen van de (oude) zonweringen en schermen op de galerijen en balkons. Verder is het complex aan de achterzijde in de steigers gezet. Tevens is er op een aantal plaatsen gestart met beton en gevelherstel.

Ruitenheer zal de komende periode het metselwerk van het gehele complex gaan reinigen met stoom en vervolgens hydrofoberen. Ook zal er reiniging en conservering van het kunststof en aluminium gaan plaats vinden. Naast de reinigingswerkzaamheden zullen onze schilders het schilderwerk gaan uitvoeren aan onder andere deuren, kozijnen, balkons, garagedeuren, daklijsten en diverse sauswerk binnen en buiten.

Behalve dat de werkzaamheden worden uitgevoerd vanaf een steiger, zal Ruitenheer ook hoogwerkers uit haar eigen hoogwerker vloot inzetten. En uiteraard ten behoeve van het milieu zetten wij onze eigen mobiele waterzuiveringsunit in, welke het afvalwater van de gevelreiniging opvangt en reinigt zodat het water eventueel hergebruikt kan worden.

De verwachting is dat de werkzaamheden eind juni afgerond worden.

gevelonderhoudIMG_0940-350x233IMG_0942-350x233IMG_0944-350x233

Comments are closed.