Drukke week voor de calamiteitendienst

Afgelopen week was weer een drukke week voor de calamiteitendienst van Ruitenheer. Onze calamiteitendienst moest uitrukken voor tal van incidenten.

Brand Schiphol

Dinsdag 16 december zijn de medewerkers van de calamiteitendienst de hele avond en aansluitende nacht bezig geweest op de Aankomstpassage van Schiphol. Er werd bij het Service Point een schadestop uitgevoerd naar aanleiding van een brand. In het Service Point zijn o.a. een schoenmaker en sleutelservice gevestigd. Er werden diverse machines en en ongeveer 5.000 sleutels gereinigd en veiliggesteld.

 

Ongeval Wellnesscenter

De medewerkers van de calamiteitendienst werden woensdagmiddag opgeroepen in verband met een ongeval met dodelijke afloop. Een medewerker van een een installatiebedrijf  zakte door een plexiglas dakplaat en overleed ter plaatse. De medewerkers van Ruitenheer hebben de plaats van het ongeval gereinigd. Ruitenheer wenst de nabestaanden heel veel sterkte.

Brand in keuken

Vrijdag 13 december ontstond er brand in de keuken van een woning. De bewoner had een pan met vet op het vuur gezet en dit raakte overhit. In de paniek gooide de bewoner water op brandende pan, wat resulteerde in een steekvlam. De bewoner is met brandwonden opgenomen in het ziekenhuis. De medewerkers van Ruitenheer hebben reinigingswerkzaamheden uitgevoerd en er voor gezorgd dat de woning weer bewoonbaar is.

Comments are closed.