Complimenten voor onze medewerkster José

Vanochtend kwam  er een groep gasten op bezoek bij onze opdrachtgever AZ  in Alkmaar. Deze gasten zouden ontvangen worden door een medewerker van AZ, maar deze medewerker was door omstandigheden niet aanwezig.  Onze medewerkster José nam direct het heft in handen en zorgde ervoor dat de gasten goed ontvangen werden. Onze contactpersoon bij AZ  was hier zo blij mee, dat onze operationeel manager Hugo onderstaande e-mail ontving:

 

Goodmorning Hugo,

Vanochtend was er een groep gasten in ons stadion die eigenlijk ontvangen zou worden door een collega van de Algemene Dienst maar deze was er niet

Om een lang verhaal kort te maken: José zag het gebeuren en aarzelde geen moment 🙂…. Zij heeft de gasten netjes naar de vergaderzaal gebracht en snel een kopje koffie geregeld en is vervolgens weer snel verder gegaan met haar eigenlijke werkzaamheden! Ik vind dit wel even helemaal top want de receptioniste wist ook niet wat ze ermee moest en kon niemand bereiken…. Kortom: complimenten voor José die het voor ons allen snel maar vakkundig heeft opgelost 🙂.  Toppertje!!!

Kortom:Service van A tot Z

Comments are closed.