Amsterdams Historisch Museum zeer tevreden over afhandeling brandschade

Vandaag, 2 april werden de werkzaamheden die Ruitenheer Calamiteitendienst uitvoerde na een brandschade in het Amsterdams Historisch Museum afgerond.

In een evaluerend gesprek met facilitair manager Peter Jacobs sprak deze zijn waardering uit over de uitgevoerde werkzaamheden.

" Op het moment dat de brand uitbrak op de oorlogszolder in het museum is er door iedereen vanaf het eerste moment goed gehandeld. Wij zijn blij dat de collectie in alle rust veiliggesteld kon worden en dat de brandveiligheidsmaatregelen, waar we heel streng mee zijn, hebben gewerkt. Het feit dat Ruitenheer Calamiteitendienst direct voor ons klaar stond toen de brandweer de zaak vrij gaf is geruststellend. Er werden direct de juiste maatregelen genomen en de samenwerking met ons personeel was goed. De schade is gelukkig al met al meegevallen. Wij zijn zeer tevreden over de verdere afhandeling door Ruitenheer Calamiteitendienst. Ik hoop het niet, maar bij een volgende brand zijn jullie weer van harte welkom", aldus de heer Peter Jacobs van het Amsterdams Historisch Museum.

Comments are closed.