12 ½ jaar in dienst bij Ruitenheer

Afgelopen maandag was onze collega Joyce Tijssen alweer 12,5  jaar in dienst bij Ruitenheer. Met dit jubileum mag Joyce zich voegen bij de club van medewerkers die al langer dan 12,5 jaar in dienst zijn.

Sinds november 2001 is Joyce  alweer werkzaam bij Ruitenheer. Joyce is begonnen als secretaresse, maar door de jaren heen heeft zij zich zeer all-round gemaakt. Zo heeft Joyce op de financiële administratie gezeten en is zij ondersteuning geweest voor managers en directie. Echter de laatste jaren is Joyce verantwoordelijk voor alle P&O zaken binnen Ruitenheer. Daarnaast is zij ook verantwoordelijk voor het organiseren van diverse activiteiten voor zowel personeel als relaties.

Afgelopen maandag werd Joyce bij thuiskomst al verrast met een grote bos bloemen. Maar vandaag ging de directie van Ruitenheer iets verder. Het kantoor van Joyce was helemaal versierd. Bij aankomst was Joyce helemaal verrast. Alleen bleef het daar niet bij. Na de lunch werd Joyce naar beneden gelokt en onder het genot van een stuk taart werd zij toegesproken door algemeen directeur Rene ter Borgh die haar bedankte voor haar inzet afgelopen 12,5 jaar en hoopt dat zij tot haar pensioen bij de organisatie zal blijven. Naast deze mooie toespraak, de taart en de bloemen kreeg Joyce een weekend weg met haar man aangeboden.

Comments are closed.