Kantoorschoonmaak

Uw kantoorschoonmaak in goede handen

Bent u opzoek naar iemand die uw kantoorschoonmaak overneemt? Dan bent u bij Ruitenheer aan het juiste adres. Met 40 jaar ervaring en een 24-uur service kunnen wij ervoor zorgen dat uw kantoorpand een eyecatcher is voor uw klanten en zakenrelaties. Door onze 24-uur service kunnen wij buiten uw werktijden om de schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren. Ruitenheer heeft alleen personeel in dienst die vakkundig zijn en een diploma hebben of in opleiding zijn. Op deze manier waarborgen wij de kwaliteit van onze diensten. Met Ruitenheer is uw kantoorschoonmaak in goede handen.

Kantoorschoonmaak door heel Nederland

Ruitenheer beperkt zich niet alleen tot kantoorschoonmaak. Wij zijn ook gespecialiseerd in onder andere computerreiniging, desinfectie en reiniging in de voedingsmiddelenindustrie. Door ons te specialiseren in verschillende schoonmaakwerkzaamheden zorgen wij ervoor dat u al uw werkzaamheden door één bedrijf kan laten uitvoeren. Het is wel zo fijn te weten wie u over de vloer krijgt en een band met onze professionals op te kunnen bouwen. Ruitenheer is werkzaam in verschillende steden in Nederland. Van Maastricht tot Groningen en alles daar tussenin. Door onze landelijke dekking, bent u er altijd van verzekerd dat de kantoorschoonmaak wordt gedaan.

Kantoorschoonmaak en meer!

Naast de kantoorschoonmaak, hebben wij van Ruitenheer een riant aanbod van andere diensten waar u als bedrijf gebruik van kunt maken. Kantoorschoonmaak is slechts één van deze diensten. Ook hebben wij professionals in dienst op het gebied van gevelonderhoud, bouw, calamiteitendiensten en schilderwerk. Ook voor deze diensten geldt dat Ruitenheer alleen mensen met een diploma in dienst heeft of mensen die bezig zijn met een opleiding. Daarnaast zijn net zoals het kantoorschoonmaak de diensten dekkend voor heel Nederland.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over kantoorschoonmaak, of over onze andere diensten? Neem dan contact met ons op! Wij zijn zowel telefonisch als via de E-mail bereikbaar. U kunt ons bellen op 088-6975560 of een E-mail sturen naar info@ruitenheer.nl.