Hygiëne care

Brandschone toiletten met duurzame schoonmaak middelen

Frisse en smetteloos schone sanitaire ruimtes zijn essentieel voor elk bedrijf en hygiëne care. En een gastvrij gebaar voor gasten. Met Ruitenheer kiest u voor de best mogelijke professionele toilethygiëne care.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Alles in één keer geregeld

Van het schoonmaken van toiletten, het legen van de prullenbakken, het schoonmaken van de wastafels tot het aanvullen van zeepdispensers, plaatsen luchtverfrissers  en het vervangen van de handdoek rollen. Ruitenheer regelt alles op het gebied van hygiëne care en toilethygiëne.

 

03 hygien-banner

De beste hygiëne care producten

Ruitenheer maakt gebruik van haar eigen lijn hygiëne care producten. Deze zijn van de beste producten die momenteel verkrijgbaar zijn. Ruitenheer biedt u de mogelijkheid tot het kopen, het huren of het in bruikleen nemen van onze gebruiksproducten.

Smetteloos en bacterievrij

Ruitenheer neemt de zorg voor sanitaire ruimtes binnen bedrijven zeer serieus. Voor het welzijn van de werknemers, bezoekers, gasten en patiënten moeten deze ruimtes op elk moment van de dag smetteloos en bacterievrij zijn. Met onze producten en diensten zorgt u, zonder eigen inspanning, op ieder moment voor brandschone sanitaire ruimtes.

Concurrerende tarieven

Ons brede assortiment producten komt uit onze eigen groothandel. Deze producten zijn duurzaam en milieuvriendelijk en daarom voorzien van een Ecolabel. Doordat wij rechtstreeks onze inkopen doen, kunnen wij scherpe tarieven bieden. Vanzelfsprekend voldoen al onze producten aan de modernste wet- en regelgeving volgens de HACCP-normen.

Geef de zorgen rond uw toiletruimtes en hygiëne care uit handen en kies voor een brandschoon resultaat, altijd gevulde houders en dispensers en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Voor een zeer scherp tarief.