Hotels

Een veilig gevoel en een perfect onderhouden, schoon bedrijf

Dat is onze garantie voor de hotels waar wij zaken mee doen. U kunt zich volledig richten op uw gasten. Hun wensen staan centraal voor u, en de uwe voor ons. Dag en nacht.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Beveiliging en service tegelijk

Combineer beveiliging en service op een effectieve en kostenefficiënte manier. Maak gebruik van de werknemers van Ruitenheer. Wij hebben ruime ervaring in de beveiliging van diverse 4- en 5-sterren hotels. We verzorgen indien gewenst de night-audit en alle voorkomende receptiediensten.

Glazenwassen, schoonmaken en onderhoud van gevels en vloeren

In de hotelbranche is service en gastvrijheid van het grootste belang. Laat ons bijdragen aan de representatieve uitstraling van uw hotel. Wij houden uw gevel brandschoon en in goede staat, net als uw vloeren. Onze ervaren gevelonderhoud medewerkers en schoonmakers doen hun werk onopvallend en op elk gewenst tijdstip.

Altijd schone toiletten en bijgevulde dispensers

Met de hygiëne care van Ruitenheer bent u verzekerd van schone toiletten en bijgevulde houders en dispensers. Op elk moment van de dag. We maken gebruik van millieuvriendelijke schoonmaakmiddelen, afkomstig uit onze eigen lijn. Dit levert u voordeel op.