Hoge inzet, helder resultaat

Ruitenheer is één van de grotere 24-uurs service en onderhoudsbedrijven van Nederland en heeft ruim 35 jaar ervaring in de meest uiteenlopende branches. Van overheid tot gezondheidszorg, van industrie tot dienstverlening. Wij bieden landelijke dekking.

Bespaar kosten: alle diensten onder één dak

Alle diensten zoals gevelonderhoud, schoonmaak, schilderwerk, beveiliging en calamiteiten in één hand, dat levert u voordeel en gemak op. Zo kunt u veel besparen door gebruik te maken van combinaties van onze diensten!

Missie: werken met aandacht

We richten ons in de eerste plaats op uw specifieke wensen en hebben onze service daarom de laatste jaren flink verbreed. Hierbij staat verantwoord en veilig werken bij ons op nummer één en onze lat ligt daarbij hoger dan de wettelijk eisen. We adviseren u over de meest efficiënte werkwijze, over effectieve materialen en milieuvriendelijke onderhoudsprocessen.

Visie: geef uw onderneming aanzien met Ruitenheer

Ons doel is om niet alleen hoge kwaliteit onderhoud en facilitaire diensten uit te voeren, maar ook om onze klanten te voorzien van een werkomgeving die kwaliteit, warmte en vriendelijkheid uitstraalt. Daarnaast wil Ruitenheer een positieve bijdrage leveren aan de wereld om ons heen. Dit doen we door het steunen van verschillende non-profit initiatieven en goede doelen. Ook zijn wij actief betrokken bij diverse sportverenigingen en gebruiken we de meest milieuvriendelijke technieken en methoden.

U krijgt altijd een glansrijk resultaat tegen een redelijke prijs.

Ons visitekaartje: representatieve medewerkers met aandacht voor uw wensen

We besteden alle aandacht aan wie er bij u komt werken. Uw visitekaartje is een stralend schoon en goed onderhouden bedrijf. Onze medewerkers in verzorgde en herkenbare bedrijfskleding zijn het visitekaartje van Ruitenheer. Goed getraind, vakbekwaam en gediplomeerd, doen zij zo onopvallend mogelijk hun werk.
Alle Ruitenheer medewerkers worden regelmatig bijgeschoold en zijn in het bezit van benodigde certificaten.

Certificaten

Ruitenheer Nederland BV is gecertificeerd volgens de volgende normen:

Kwaliteit ISO 9001-2008  / Milieu ISO 14001 / Veiligheid VCA 2008/5.1 / MVO / Code Verantwoordelijk marktgedrag

Dit houdt in dat Ruitenheer is geauditeerd door een onafhankelijke instelling die constateerde dat wij voldoen aan alle eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement, veiligheid , milieu en MVO. Daarnaast is de Calamiteitendienst van Ruitenheer een door de Stichting Salvage erkende partij.