Glazenwasser Maastricht

Glazenwasser Maastricht gezocht?

Glazenwasser gezocht in een van de prachtigste en oudste plaatsen in Nederland? Ruitenheer heeft al ruim 40 jaar ervaring in Maastricht. Wilt u ook weer kraakheldere ramen die passen bij de prachtige uitstraling van uw pand en bedrijf? Ruitenheer is uw betrouwbare partner bij glasbewassing!

Milieuvriendelijke producten voor onze glazenwasser

Wij hebben onze eigen productenlijn ontwikkeld zodat we de beste kwaliteit voor u kunnen waarborgen. En ook heel belangrijk: deze producten zijn allemaal milieuvriendelijk. We brengen tijdens het schoonmaken van uw ramen dus géén schade toe aan het milieu, daar hoeft u zich geen zorgen over te maken.

Daarnaast zijn we ook sociaal en sportief betrokken bij de maatschappij. We vinden het belangrijk om diverse (sport) verenigen, stichtingen en goede doelen te ondersteunen.

Professionele glazenwasser Maastricht

Wij willen dat u op ons kunt rekenen. Altijd. We willen voor u een betrouwbare partner zijn waar u géén omkijken meer naar heeft. Daarom zijn al onze glazenwassers voorzien van de juiste diploma's (of zijn hiervoor in opleiding) en krijgen ze bijscholing wanneer dit nodig is. Zo kunnen we garanderen dat uw ramen, hoe vies, vet of beklad ze ook zijn, weer kraakhelder worden.

Heeft u toch vragen, wilt u een afspraak maken of meer informatie? Onze klantenservice is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar, zodat u contact op kunt nemen wanneer het ú uit komt. En dat u niet op de klok hoeft te kijken wanneer u ons kunt bereiken, maar gewoon gelijk op elk gewenst moment de telefoon op kunt pakken.

Waarom Ruitenheer glazenwassers?

Weet u wat de voordelen zijn van het periodiek reinigen van uw ramen? En wat de voordelen zijn om dit via Ruitenheer te doen?

  • Ruitenheer Maastricht heeft bijna 40 jaar ervaring.
  • Door uw ruiten periodiek te laten schoonmaken zorgt u ervoor dat uw verfwerk in een betere staat blijft: minder onderhoud aan uw verfwerk.
  • Door de kraakheldere ruiten kan uw pand direct een goede indruk maken bij klanten die bij u langskomen.

Ruitenheer heeft niet alleen glazenwassers in dienst, maar kan u ook helpen bij gevelonderhoud, algemene schoonmaak, schilderwerk of een calamiteitendienst.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Wilt u meer weten over glazenwasser Maastricht? Of wil u weten welke diensten u nog meer bij ons kunt onderbrengen? Of wilt u gewoon weten op welke termijn u weer door uw kraakheldere ramen heen kunt kijken? Schroom niet en bel ons nu direct op 088-6975560 of neem contact met ons op via het contactformulier.