Glazenwasser Breda

Glazenwasser Breda gezocht?

Op zoek naar de beste glazenwasser in Breda? Zoek niet verder! Ruitenheer is uw partner in glasbewassing. Onze diplomeerde glazenwassers komen op de door u gewenste dag en tijdstip zodat u, uw klanten en medewerkers zo min mogelijk hinder ondervinden.

Professionele glazenwasser in Breda

Onze glazenwassers maken gebruik van onze eigen milieuvriendelijke productlijn, zo voorkomen we dat we schade toebrengen aan het milieu. En we kunnen daardoor ook garanderen dat onze producten van de beste kwaliteit zijn en u een streep loos resultaat beloven, keer op keer.

Niet alleen onze productlijn willen we voorzien van de beste kwaliteit maar natuurlijk ook onze glazenwassers zelf. Deze zijn allen opgeleid tot gediplomeerde glazenwassers (Breda).

Ruitenheer bezit ook een aantal belangrijke certificeringen: ISO 9001-2008, VCA 2008/5.1, Salvage. ISO 14001 en MVO.

Klantenservice is 24/7 bereikbaar

Omdat we u zoveel mogelijk willen ontlasten, hebben we er ook voor gezorgd dat onze klantenservice 24/7 bereikbaar is. U kunt dus bellen voor meer informatie, vragen of opmerkingen wanneer het u uitkomt.

Heeft u ook op dit moment vragen? Bel dan gerust naar 088 - 697 55 60 voor meer informatie.

Glazenwasser op grote hoogte?

Heeft u een speciaal pand in Breda met specifieke wensen? Of is uw pand gelegen op grote hoogte? Voor onze glazenwassers is geen enkel raam te hoog, te vies of te speciaal. We kunnen samen met u gaan kijken naar de beste oplossingen voor uw pand.

We beschikken over ons eigen wagenpark met diverse hoogwerkers die we snel ter plaatse kunnen hebben voor bijvoorbeeld een spoedklus.

Offerte aanvragen glazenwasser Breda

Wilt u een offerte aanvragen voor glasbewassing van uw pand? Vul dan het formulier in, aan de zijkant van de pagina of bel direct met 088 - 697 55 60 (24/7 bereikbaar).

U kunt bij ons niet alleen terecht voor glasbewassing, maar ook voor gevelonderhoud, schoonmaak, calamiteitendiensten of een schilder. We zijn ook landelijk inzetbaar wanneer u meerdere vestigingen heeft over heel Nederland.