Gevelonderhoud

Uw gevel: visitekaartje van het bedrijf

Uw gevel is bepalend voor de indruk van uw bedrijf. Wilt u uw gevel laten stralen? Ruitenheer heeft ruim 80 gevelonderhoud specialisten die u hier graag bij helpen. Onze medewerkers hebben ruime ervaring met diverse middelen en materialen. Zij zorgen dat uw gevel langdurig beschermd is tegen allerlei atmospherische invloeden, zoals bijvoorbeeld weer, verkeer, bouwwerkzaamheden en luchtvaart.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Gevelreiniging en gevelonderhoud

Een schone gevel is van belang voor het behoud van uw pand en voor een nette uitstraling. Daarbij kan het gevelonderhoud van Ruitenheer uitkomst bieden.

Wij bieden u alle soorten van gevelreiniging en gevelonderhoud aan;

  • hogedrukreiniging van metselwerk
  • graffitiverwijdering
  • handmatig reinigen van (damwand)profielen het reinigen en onderhouden van aluminium en kunststof geveldelen.

Voegwerken

Glasbewassing middels rope-acces

Glasbewassing middels rope-acces

Ruitenheer is gespecialiseerd in het herstel van bijna alle gevels en geveldelen. Tijdens het gevelonderhoud kunnen wij uw gevel voorzien van nieuw voegwerk, zodat deze er weer als nieuw uit ziet en u op lange termijn kosten bespaard.

Hydrofoberen en conserveren

Een essentieel onderdeel bij het gevelonderhoud is het behouden van de goede staat van uw gevel, nadat deze is gereinigd. Bij een gemetselde gevel kunt u denken aan hydrofoberen of impregneren en bij kunststof en/of aluminium geveldelen kunnen deze worden geconserveerd met speciaal hiervoor gemaakte middelen.

Gevelonderhoud: óók glasbewassing

Na het gevelonderhoud ziet uw gevel er weer schoon uit, maar daar horen natuurlijk ook schone ramen bij. De glazenwassers van Ruitenheer doen hun werk op vakkundige wijze, zonder op te vallen. Onze glazenwassers zijn in het bezit van het vakdiploma 'Glazenwasser' en 'Glasbewassing in uitzonderingssituaties'.

Iedere gevel is anders en verdient een andere aanpak. Daarom kunnen wij voor u een analyse van de gevel maken om te bepalen wat de beste werkmethode is en wat de juiste onderhoudsmiddelen zijn.

Ruitenheer 44 meter hoogwerker

 

Vrijblijvend een offerte voor uw gevelonderhoud?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Ruitenheer of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Bel direct 088-6975560 of vul dan het offerteformulier in, wij adviseren u graag.

Onze gevelonderhoud projecten

Wij hebben al vele jaren ervaring in gevelonderhoud. Van gevelreiniging tot glasbewassing.. Hier een aantal van onze projecten uitgelicht.

 

Gevelreiniging BMW Nederland

Met behulp van onze eigen hoogwerkers en gepaste hoge druk hebben we de gevel van BMW Nederland weer helemaal kunnen reinigen en conserveren.

WP_20160325_006

Appartementencomplex Amstelveen

Aan dit grote gevelonderhoud project ging een lange voorbereiding vooraf. Niet alleen de gevel reinigen maar ook hydrofoberen en conservering van het kunstof en aluminium

IMG_0942-350x233


Pharos Hoofddorp: 80 meter hoog

Een markant kantoor gebouw in Hoofddorp van wel 80 meter hoog. We hebben daar niet alleen de gevel zelf gereinigd maar hebben daarbij ook de glasbewassing gedaan.

IMG_0677

 

New Amsterdam te Amsterdam

Het pand was in de loop van de tijd vervuild geraakt met atmosferische vervuiling en daarbij nog mos en alg. We hebben deze gevel weer in een prachtige staat gebrach.

IMG-20131016-00927