Calamiteitendienst

Deskundige hulp bij calamiteiten. Snel en efficiënt

Wateroverlast, brand, storm, inbraak, milieu-incidenten of andere calamiteiten zijn helaas slecht te voorspellen. Met Ruitenheer weet u zeker dat u snel over een deskundig team beschikt dat adequate en professionele hulp biedt. In welke situatie dan ook.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

24/7 paraat

12 calamiteiten

Ons eigen calamiteiten team bestaat uit werknemers en coördinatoren die 24 uur per dag en 7 dagen per week paraat staan en professionele hulpverlening bieden bij calamiteiten. Door snel en adequaat te handelen zorgen wij dat bedrijfsstilstand zoveel als mogelijk wordt beperkt. U kunt snel weer aan de slag.

Ruitenheer heeft eigen mobiele (waterzuiverings)units en verzorgt voor u het transport en de opslag van inboedels. Verzekeringszaken handelen wij snel af en ook alle ondersteunende werkzaamheden hebben wij onder één dak.

Hoe het werkt

19 calamiteit

De coördinatoren van Ruitenheer zorgen voor de reiniging- en saneringswerkzaamheden. Ze analyseren de mogelijke oorzaak/toedracht ten behoeve van een calamiteiten rapportage. Ze verzamelen nadere gegevens en beschrijven de schade-omvang. Tot slot rapporteren de coördinatoren over de getroffen maatregelen en hun effecten.

En het vervolg traject met betrekking tot het herstel? Ook dat kunnen wij voor u organiseren.

Alarmnummer: 0800-RUITENHEER

Om 24 uur per dag bereikbaar te zijn heeft Ruitenheer Calamiteitendienst een eigen alarmnummer.

Aan het ergste scenario denken is ons vak. Wanneer het er op aankomt, zijn wij er ook voor u.

Wist u dat Ruitenheer Calamiteitendienst een door de Stichting Salvage erkend Schadestopbedrijf is?

large_Logo Salvage