Onderhoud Bedrijfspand

Beheer en onderhoud bedrijfspand

Uw gebouwen zijn deel van uw kapitaal. Daar bent u zuinig op. Ruitenheer begrijpt als geen ander dat het onderhoud van uw bedrijfspand goed moet zijn. Wij hebben jarenlange ervaring met het beheer en onderhoud van bedrijfspanden.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Uw onderhoud bedrijfspand in goede handen

18 bouwU kunt rekenen op een pro-actieve houding. Zien wij efficiënte of slimme oplossingen voor onze serviceverlening, dan bent u de eerste die daarvan profiteert. U deelt in de winst. Wij zien onszelf als uw samenwerkingspartner: dat werkt! Vele woningbouwverenigingen, gemeenten, Verenigingen van Eigenaren en vastgoedbeheerders gingen u voor met het onderhoud van bedrijfspanden door Ruitenheer.

 

Waarom onderhoud bedrijfspand door Ruitenheer?

  • Snel en efficiënt
  • Enthousiaste vakmensen
  • Scherpe tarieven
  • Een gedegen advies, planning en offerte vooraf
  • Kwaliteits- en milieucertificaten als ISO 9001 en VCA* versie 2008/5.1
  • Alle verwante activiteiten bij de hand

 

Klantgericht

Ruitenheer beschikt over een enthousiast team van vakmensen graag voor u aan de slag gaan met het onderhoud van uw bedrijfspand. Onze medewerkers werken klantgericht, met duurzame materialen en gebruiken een effectieve combinatie van bouwsystemen.

Duurzaam en efficiënt

13 bouwWe zorgen dat u zo min mogelijk overlast heeft en zo lang mogelijk van het resultaat kunt genieten. Vanzelfsprekend werken alle medewerkers van Ruitenheer secuur en volgens planning, zodat vertragingen tot een minimum beperkt blijven.

Eisen stellen mag! Perfect beheer. Onberispelijk onderhoud bedrijfspand. Scherpe tarieven. Eist u het van ons? Wij voldoen er graag aan.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Voor wie is het onderhoud van bedrijfspanden?

Het onderhoud van uw bedrijfspand wilt u uitbesteden aan een professionele partij die weet waar zij mee bezig zijn. Uw bedrijfspand onderhoud zullen wij dan ook zorgvuldig oppakken. Ruitenheer is gespecialiseerd in verschillende sectoren, waaronder grootwinkelbedrijven, hotels, sportcentra en zorgcentra.

Voor verschillende situaties kan het onderhoud voor het bedrijfspand verschillen, zo heeft een golfbaan andere vereisten dan een zorgcentrum. Voor een op maat gemaakte offerte kan u contact opnemen met Ruitenheer.

Wat houdt het onderhoud bedrijfspand in?

Het onderhoud van uw bedrijfspand kan heel divers zijn. Taken die Ruitenheer onder andere voor u kan uitvoeren zijn bijvoorbeeld het schoonmaken van uw bedrijfspand, de glasbewassing voor uw bedrijfspand, maar ook schilderwerk of bouw gerelateerde activiteiten.